Spennende å etablere bedrift - godt å bo i Vadsø

Spennende å etablere bedrift - godt å bo i Vadsø

Det er et gründermiljø i Vadsø. Mange nye bedrifter er etablert de siste årene; spesielt innenfor kultur- og kunnskapsnæringer. Marit Vambheim er en av gründerne som har lykkes med bedriften Kreativ Industri AS som hun skapte sammen med Lone Hegg og som nå har avdelinger både i Vadsø og Alta.
Les mer
 
 
 

A-ordningen for arbeidsgivere - 2015

I januar 2015 skal alle arbeidsgivere levere a-meldingen. Meldingen erstatter fem av skjemaene som i dag leveres til Skatteetaten, NAV og Statistisk sentralbyrå. Du bør forberede deg til ordningen allerede nå.
Les mer
 
 
 
 

Overføring av landbruksfaglige tjenester til Tana kommune

Kommunestyret i Vadsø har i møte den 19. desember 2013 vedtatt at stillingen som jordbrukssjef skal avvikles fra og med 31. januar 2014. Kommunestyret vedtok samtidig å inngå avtale med Tana kommune om kjøp av landbruskfaglige tjenester.
Les mer
 
 
 
 
Ny byutviklingsstrategi for Vadsø

Ny byutviklingsstrategi for Vadsø

Siden 2007 har Vadsø kommune arbeidet kontinuerlig med ny kommuneplan. Kommuneplanen består av en samfunnsdel og en arealdel. Kommuneplanen er plansystemets øverste nivå og gir retning for alle andre kommunale planer og tiltak.
Les mer
 
 
 

Produksjonstilskudd i Landbruket - hvordan søke?

Det er trygt og enkelt å levere søknaden elektronisk. Søker du elektronisk er risikoen for feil i søknaden mindre, ettersom en rekke opplysninger blir kontrollert før du sender søknaden. I den elektroniske søknaden finner du flere forhåndsutfylte opplysninger. Du får i tillegg kvittering for levert søknad.
Les mer
 
 
 
 

Varanger næringssenter

Varanger Næringssenter jobber med næringsutvikling i Vadsø kommune.
Les mer
 
 
 
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik