Søkeresultat

Sorter treff etter: Alfabetisk | Rangering

 
Natur og miljø, Naturforvaltning, Motorferdsel i utmark. Snøskuterløyper i Vadsø kommune. Vadsø kommune har et omfattende løypenett for ferdsel med snøskutere. Løypene holdes åpne fra slutten av desember og frem 5. mai. Det tas værforbehold . Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For f
Relevans: 3,2%
 
 
Trafikk og samferdsel. Skuterløype 4, 4A, 4B og 4C Andersby er åpnet for ferdsel. Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For ferdsel utenfor løypenettet kreves det særskilt dispensasjon. Aktuelle lover og forskrifterLov om motorisert ferdsel i utmark.
Relevans: 3,2%
 
 
Trafikk og samferdsel. Skuterløype 3 - Kariel er åpnet. Skuterløype 3 i Kariel er nå åpnet for ferdsel.. Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For ferdsel utenfor løypenettet kreves det særskilt dispensasjon. Aktuelle lover og forskrifterLov om motorisert ferdsel i utmark.
Relevans: 3,2%
 
 
Skuterløype 6 Betongstasjonen - Skallelv er åpnet for ferdsel. Skuterløype 6 Betongstasjonen - Skallelv er nå åpnet for ferdsel.. Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For ferdsel utenfor løypenettet kreves det særskilt dispensasjon. Aktuelle lover ogLov om motorisert ferdsel i utmark.
Relevans: 3,2%
 
 
Skuterløype 7 er åpnet. Skuterløype 7 er merket og åpnet for ferdsel.. Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For ferdsel utenfor løypenettet kreves det særskilt dispensasjon. Aktuelle lover og forskrifterLov om motorisert ferdsel i utmark.
Relevans: 3,2%
 
 
Motorferdsel i utmark. Skuterløype 10 Krampenes - Falkgården er åpnet. Skuterløype 10 fra Krampenes til Falkgården er nå merket og åpnet for ferdsel.. Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For ferdsel utenfor løypenettet kreves det særskilt dispensasjon. Aktuelle lover og forskrifter
Relevans: 3,2%
 
 
Motorferdsel i utmark. Snøskuterløype 9 åpnet. Løype 9 fra Krampenes via Storskog og Keita er merket og åpnet for ferdsel.. Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For ferdsel utenfor løypenettet kreves det særskilt dispensasjon. Aktuelle lover ogLov om motorisert ferdsel i utmark.
Relevans: 3,2%
 
 
Motorferdsel i utmark. Snøskuterløype 2 Vestre Jakobselv er åpnet opp til Ordo. Snøskuterløype 2 er nå merket og åpnet opp til Ordo.. Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For ferdsel utenfor løypenettet kreves det særskilt dispensasjon. Aktuelle lover ogLov om motorisert ferdsel i utmark.
Relevans: 3,2%
 
 
Motorferdsel i utmark. Skuterløype 12 Skallelv - grense til Vardø kommune er åpnet. Skuterløype 12 fra Skallelv til grensen Vardø kommune er nå merket og åpnet for ferdsel.. Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For ferdsel utenfor løypenettet kreves det særskilt dispen
Relevans: 3,2%
 
 
Natur og miljø, Veg og vegtrafikk, Motorferdsel i utmark. Barmarksløyper i Vadsø kommune. Vadsø er vel en av de få kommunene det er mulig å kjøre helt fram til flotte multemyrer eller til gode fiskevann. Innenfor kommunegrensene er det flere barmarksløyper, hvor du kan ferdes med bil eller andre motoriserte transp
Relevans: 0%
 
 
Natur og miljø, Naturforvaltning, Motorferdsel i utmark, Tjenestebeskrivelse. Dispensasjon fra lov om motorferdsel i utmark. For all motorisert ferdsel utenfor godkjente løyper kreves det særskilt tillatelse. For brukere som har et særlig transportbehov kan det innvilges dispensasjon fra lov om motorferdsel.
Relevans: 0%
 
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
Politiske møter
 
Hurtigvalg
 
Offentlige nettsider
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik