Riksteatret - Pust

søndag 6. desember 2020, 18.00 - 19.30

Informasjon

En moderne kjærlighetshistorie.


De står i køen på Ikea. Et barn? spør han plutselig. Skal vi starte en familie? Hun blir overrumplet. Må ut. Jeg trenger et øyeblikk, sier hun.

I en serie lynraske scener fortelles en moderne kjærlighetshistorie. Vi er med gjennom en samtale som varer livet ut. Det handler om de små og store valgene vi gjør i livene våre. Replikkene går som ping-pong. Den britiske dramatikeren Duncan Macmillan har selv beskrevet stykket som en blanding av stand up, en dans og en brytekamp. Det er som å tyvlytte til en privat samtale. Det er morsomt og gripende. Lett å kjenne seg igjen i. Selv når verden står på hodet og kloden ikke er til å kjenne igjen. 

"Pust" settes opp over hele verden, nå sist i London med hovedrolleparet fra The Crown sesong 1-2. I Riksteatrets versjon møter du de to unge og lovende skuespillerne, Kamilla Grønli Hartvig og Axel Bøyum. Mange vil kjenne Axel fra TV-seriene Heksejakt, Heimebane og Øyevitne. Kamilla er snart aktuell i en ny serie på HBO Nordic. Ingrid Olava står for musikken og regien er ved Marie Blokhus. 

Av Duncan Macmillan. Oversatt av Michael Evans


På scenen
Axel Bøyum og Kamilla Grønli Hartvig

Team
Regissør: Marie Blokhus, Kostymedesigner, Scenograf: Katja Ebbel Frederiksen, Komponist: Ingrid Olava, Lysdesigner: Oscar Udbye, Lyddesigner: Nils Wingerei og Produsent: Rebecca Mathisen
 

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).

Produsert av Riksteatret.

Riksteatrets omtale: www.riksteatret.no/pust

 

 

--

Sted

Vadsø kultursal (tidl Sentrum skole)
Oscarsgate 21,  9800 Vadsø

Kontakt

Vadsø Teater
Oscarsgate 21,  9811 Vadsø

Tlf.: 78942300

E-post : postmottak@vadso.kommune.no

Legg til hendelsen i din kalender