Hålogaland Teater - Det e hardt å være b**ch

torsdag 25. november 2021, 19.00 - 20.15

Informasjon

Ei personlig konsertforestilling om makt

I dette eventyret fra virkeligheten møter vi ei jente som vokser opp med store drømmer. Etter hvert blir drømmene oppfylt, men hun søker seg stadig videre.

Gjennom egne tekster og til musikk av Svein Gundersen leder Iren Reppen og bandet hennes publikum gjennom erfaringer og ambisjoner, håp og et brennende ønske om å være god nok. 

For Iren Reppen fikk makt. Hun var den første kvinnelige teatersjefen ved Hålogaland Teater, Nord-Norges største kulturinstitusjon. Hun har sett seg selv og teatret fra ulike sider. Hvem er man som menneske, og hvem blir man i rollen som sjef? Hva gjør makt og posisjon med deg? Det er ikke alltid så enkelt å få øye på hvor makta egentlig ligger, og hva som driver et menneske med makt. Er det så morsomt som alle skal ha det til? Og hva venter egentlig på maktas øverste topp? 

Det e hardt å være...

For 26 år siden skrev Iren Reppen showet  «Det e hardt å være mainn», som ble spilt på Hovedscenen på Det Norske Teatret, filmet av NRK og snappet opp av plateselskap da Iren Reppen var ung skuespiller og artist. En rekke erfaringer rikere har hun nå kommet frem til at «Det e hardt å være bitch». 

Forestillinga er en samproduksjon mellom Det Norske Teatret, Brageteatret, Hålogaland Teater og Iren Reppen. Reppen har fått verkstedstøtte fra Dramatikkens hus.

Varighet

1 time og 15 minutter, uten pause

Billetter

Billetter kjøpes på ebillett.no på Servicekontoret, Rådhusgata 5 man - fre kl 10 -14, eller før forestilling.

Sted

Vadsø kultursal (tidl Sentrum skole)
Oscarsgate 21,  9800 Vadsø

Kontakt

Vadsø Teater
Oscarsgate 21,  9811 Vadsø

Tlf.: 78942300

E-post : postmottak@vadso.kommune.no

Legg til hendelsen i din kalender