AVLYST pga streik - Hålogaland Teater - Når det storme som verst

torsdag 7. oktober 2021, 19.00 - 20.15

Informasjon

André og Madeleine har levd sammen i 40 år. Når vi møter dem i familiens hjem, har noe dramatisk skjedd. Døtrene, Anne og Elise, har kommet hjem og man fornemmer en stemning av sorg og tap. Tapt kjærlighet. Og den uutholdelige smerten dette kan medføre.

«Når det storme som verst» handler om relasjoner i familien, grunnfestene i våre liv, og hvem vi er når de brytes. På ett plan er dette en dyp kjærlighetshistorie som man blir klok av.

Forløperen til "Faren"

Zeller skrev «Faren» om den Alzheimer-rammede André i 2012. I 2016 kom «Når det storme som verst» - og begge stykkene handler om samme familie. Dog ligger handlingen til «Når det storme som verst» før «Faren». Man kjenner igjen det samme universet, det fornemmes samme stemning og formspråk, og ikke minst de samme personene. Kristian Figenschow briljerte som André i «Faren» på Hålogaland Teater i 2018 og 2019 og han er selvfølgelig tilbake på scenen i «Når det storme som verst».

På Scenen: Kristian Fr. Figenschow, Guri Johnson, Kristine Henriksen, Gina Lindås Theodorsen, Iver Innset, Margrét Vilhjálmsdóttir

Billetter kjøpes på: Billetter kjøpes på ebillett.no på Servicekontoret, Rådhusgata 5 man - fre kl 10 -14, eller før forestilling.

Les mer på Hålogaland Teater: https://halogalandteater.no/.../nar-det-storme-som-verst 

Sted

Vadsø kultursal (tidl Sentrum skole)
Oscarsgate 21,  9800 Vadsø

Kontakt

Vadsø Teater
Oscarsgate 21,  9811 Vadsø

Tlf.: 78942300

E-post : postmottak@vadso.kommune.no

Legg til hendelsen i din kalender