The King is back! - Den kulturelle spaserstokken (DKSS)

fredag 3. juni 2022, 19.00 - 20.00

Informasjon

 

Målgruppen for DKSS er de fra 67 år og eldre. Men her åpnes det også for at den yngre garde også kan snike seg med.

Honnørbilletter er gratis og kan hentes på Servicekontoret.

Det er tid for å smøre opp kulelagrene i hoftene og gi slipp på rullatoren, ev. nøye seg med å nikke gjenkjennende til evige slagere som Love me tender, Hound dog, Are you lonesome tonight og Jailhouse rock når konserten The King is back inntar scenen. At Elvis er selve kongen, er opplest og vedtatt av de fleste, og selv om han gikk bort i 1977, er han fremdeles sterkt til stede i manges musikalske og kulturelle bevissthet – enkelte mener sågar at han fortsatt er blant oss også rent fysisk, uten at det vel har blitt vitenskapelig verifisert…

 I rollen som Elvis finner vi vokalisten Bill Iversen fra Vardø. Han har mange års fartstid som sanger innen country, rock og jazz, bl.a. med egne Elvis-program, og han har gitt ut flere egne album samt medvirket på andres. Med seg har han en komptrio fra Scene Finnmark/ Scene Nord bestående av Asbjørn Ruud, Gustav Eidsvik og Tobias Solheim-Nilsen.

 Konserten er produsert av Scene Finnmark for Den kulturelle spaserstokken (DKSS) ved produsent Kai Somby, kunstnerisk leder er Asbjørn Ruud (gitarist og landsdelsmusiker).

Sted

Vadsø kultursal (tidl Sentrum skole)
Oscarsgate 21,  9800 Vadsø

Kontakt

Vadsø kommune, Servicekontoret
Rådhusgt. 5,  9811 Vadsø

Tlf.: 78942300

E-post : postmottak@vadso.kommune.no

Legg til hendelsen i din kalender