Riksteatret - Hør'a, dagbok!

fredag 10. mars 2023, 18.00 - 20.00

Informasjon

En hiphop-musikal for hele familien!

Kristoffer Eidsnes

 

Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!  
 
Hør'a, dagbok er en historie om å være ny i Norge. Om en kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake.  
 
"Nansi trosser dysleksi og de kule gutta på skolen for å bli rap-stjerne. Dette er Tøyen-versjonen av Tonje Glimmerdal i et halsbrekkende originalt Oslo-språk. Barneboka er full av humor, hjertevarme og nye referanser til mat og musikk." skrev VG om boken og ga terningkast 6.
 
Ta med venner, naboer og folk du er glad i når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. På mange av spillestedene inviterer vi alle som skal se forestilling til gratis hiphop-kurs i foajeen. Hør'a, dagbok blir en musikal som åpner øyne, ører og hjerter for hvem vi er i Norge akkurat nå. Håper vi sees! 
 
Passer for alle over 6 år. 

På scenen
Vegard Bjørsmo, Kim Fairchild, Samantha Gurah, Marianne Hetland, Emil Rodrigo Jørgensen og Hans Magnus Hildershavn Rye

Av Amina Sewali

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Turné- og urpremiere: Vadsø 10. mars 2023

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater og Oslo Nye Teater, på turné med Riksteatret og Hålogaland Teater.

Riksteatrets omtale: www.riksteatret.no/hor-a-dagbok

Pris: 285,- / 232,- / 231,-
Forhåndssalg:  ebillett.no og Servicekontoret, Oscarsgt. 21, tlf 78 94 23 00.

 

Sted

Vadsø kultursal (tidl Sentrum skole)
Oscarsgate 21,  9800 Vadsø

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender