Aktuelt

Smittesporingsteamet i Vadsø kommune har i samarbeid med kollegaer i Alta kommune oppdaget at smitten i Vadsø svært sannsynlig stammer fra Alta.

I forbindelse med påvist smitte av Covid-19 har kommuneoverlegen fattet et hastevedtak om lokale smitteverntiltak.

På grunn av stor pågang utvider vi åpningstiden for koronatelefonen og har også tjenesten åpen i helgen.

På grunn av svært stor pågang på telefonnettet opplevde vi kapasitetsproblemer i dag tidlig. Dette omfattet både koronatelefonen og andre telefonnummer knyttet til Vadsø kommune.

Det er registrert et tilfelle av Covid-19 i tilknytning til utestedet Opticom i Vadsø kommune i dag 10. juni. Kommuneoverlegen i Vadsø kommune har midlertidig stengt Opticom inntil man har oversikt over situasjonen. Smittekilden er ukjent.

Kommunestyrets møte 10. juni vil bli overført direkte på vår nettside. Sendingen starter kl 09:00.

Til sammen  444 doser er satt denne uken. Dette er så langt rekord for hvor mange vaksiner vi har mottatt på en uke. Vi har nå erfart at vi klarer å gjennomføre massevaksinering med et høyere antall doser enn tidligere. Der vi tidligere gjennomføre ca. 50 vaksiner hver time, så har vi nå ved å øke opp på antallet vaksinatører klart å sette nærmere 80 vaksiner pr. time.

Hvis bare alle kan litt mer om demens, vil hverdagen bli mye enklere for alle som er berørt av denne sykdommen.

Mandag 7. juni starter slamtømming i Vadsø by. Gjør tanken tilgjengelig. Lokk som er tildekket av gress, jord eller andre gjenstander må ryddes før tømming.

Nå nærmer det seg søknadsfristen for kulturskoleplass og det er mange spennende tilbud å velge mellom i år.