Foreldre og foresatte som ønsker det, kan la sitt barn få vaksine.

Fosterhjemstjenestene i hele landet har i disse dager gående en stor nasjonal kampanje, «Ungdomskampanjen», der målet er å få i gang samtaler i de tusen hjem om det å bli fosterhjem.

Gjennom hele 2022 skal frivilligheten feires! Frivillig arbeid er et utrolig viktig bidrag til trivsel, livsglede, bolyst og samhold i et lokalsamfunn.

Gjelder fra midnatt natt til fredag 14. januar. Endringene knyttet til barnehager, skoler og SFO gjelder fra midnatt natt til lørdag 15. januar. Tiltakene skal vurderes på nytt i starten av februar.

Det er et nytt utbrudd av Covid-19 i Vadsø kommune. Det er ukjent smittekilde, men kommunen driver smittesporing og forventer bekreftelse på smitteveier i løpet av kort tid. Det er sannsynlig at utbruddet er av omikronvarianten.

Vi anbefaler flest mulig om å melde seg for tredje dose ved å bruke e-postadressen vaksine@vadso.kommune.no

Vadsø kommune har fått meldt 3 nye covid-tilfeller siste døgn. Det er totalt 8 personer i isolasjon med covid i Vadsø, hvorav 3 med ukjent smittevei. Det pågår smittesporing på de siste tilfellene. 45 personer er foreløpig registrert som nærkontakter i kommunen.

Ta karantenesjekken til helsedirektoratet for å finne ut hvilke regler som gjelder hvis du for eksempel

• ankommer Norge fra utlandet.
  • har hatt nærkontakt med en som er smittet.
  • er vaksinert.

I Vadsø kommune er det siste døgn påvist et nytt smittetilfelle. Dette tilfellet stammer fra utlandet. Det er registrert et større antall nærkontakter og det er grunn til å anta at dette kan være omikronvarianten. Vadsø kommune er i gang med smittesporing.

Vadsø kommune har tirsdag kveld 4. januar 2022 mottatt variantanalyse på den ene smittekjeden fra julen.