Aktuelt

Vi søker etter en student fra Vadsø som kan jobbe inntil to måneder i sommer. Datoer avtales nærmere.

Den øvre inntektsgrensen for å motta bostøtte er midlertidig økt slik at flere som er rammet økonomisk av koronapandemien kan få rett til støtte. På Husbankens nettsider kan du enkelt sjekke om du eller noen du kjenner kan få bostøtte.

Når sorg og krise rammer kan det være godt å være sammen.

Årets festmøte blir streamet på nettet. Sendingen startert kl 13:00.

Årets 17. mai blir spesiell på mange måter. For barna er høydepunktet gjerne barnetoget. I år er barnetoget innstilt. Vi oppfordrer likevel familier, små grupper med venner, til å gå i sine helt private tog.

Prøve i samfunnskunnskap og statsborgerskap gjennomføres i perioden 8.-12. juni.

Det er lagt til rette for at nærmeste pårørende skal kunne besøke beboere og pasienter uten covid-19 på sykehjemmet, Finnstjerna og Bo- og omsorgssenteret. Av smittevernhensyn er det begrensninger i antall samtidige besøkende.

Endelig!!
Onsdag 13.mai åpnes det for 5.-10. trinn ved alle skolene i Vadsø kommune. Dette er noe vi gleder oss til!!

Årets markering av 8. mai foregikk ved bysten til motstandsmann Karl Rasmussen. Her ble det lagt ned krans og både ordfører og kommandant ved Vardøhus festning holdt taler.