Aktuelt

På grunn av de innførte smitterestriksjonene vil ungdommens hus og Vadsø svømmehall bli stengt frem til 18. januar.

Med bakgrunn i regjeringens smitteverntiltak er det innført rødt nivå fra og med 4. januar og foreløpig frem til 18. januar på Vadsø ungdomsskole, voksenopplæringen og ungdomstrinnet ved Vestre Jakobselv skole.

På grunn av innstramminger på smittevern er det gjort følgende tiltak for publikum/besøkende til menighetshuset:

For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, iverksettes det forsterkede nasjonale smitteverntiltak i foreløpig to uker fra 4. januar.

Kommuneoverlegen melder i dag at utbruddet ved sykestua i Vadsø er over. Det har ikke blitt funnet ny smitte ved sykestua siden 21.12.

Vadsø kommune har tirsdag kveld fått melding om ytterligere 4 tilfeller av covid-19 smitte. Alle 4 er nærkontakter til andre kjente smittetilfeller, og var allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter.

Vadsø kommune melder julaften om en ny smittet. Smitten stammer fra Oslo, og det er få nærkontakter hos personen.

Her kan du se Ordførerens julehilsen til alle i Vadsø.

Vadsø kommune fikk tirsdag kveld meldt om ytterligere ett smittetilfelle i forbindelse med utbruddet ved sykestua. Det er snakk om en ansatt.

Her finner du en oversikt over åpningstider for kommunens enheter og tjenester i julen og romjulen.