Skuterløypene er ikke åpne for ferdsel før de er annonsert på vår hjemmeside.

På grunn av rask smelting bør det tas hensyn til at løypenettet kan være ufremkommelig enkelte steder. Vis aktsomhet ved ferdsel!

Følgende løyper er åpne:

Grunnet en feil på opprinnelig skatteseddel utsendt 26.feb har Vadsø kommune besluttet å sende en korrigert skatteseddel 5. mars.  Det er da altså skatteseddelen utsendt 5. mars som en da skal forholde seg til.

Kurs i behandling av personopplysninger, offentlighetsloven og den nye kommuneloven

Skientusiaster og sportselskere vil i helgen 22. til 24. mars kunne få med seg det nordnorske mesterskapet på ski i Vadsø. I den forbindelse vil det selvfølgelig bli både mange deltakere og tilskuere i løypene og rundt stadionanlegget.

Fredag 1. mars kan du se showet "Lukk øynene og se!" på Frivilligsentralen.

Søknadsfrist for nye barnehageplasser og overflytting til annen barnehage for barnehageåret 2019/2020 er 1. mars.

Hovedutvalget for PMK har i møte 25.01.19, sak 04/19 vedtatt at forslag til detaljreguleringsplan for HRO Vadsø sykehjem, planID 20032018003 skal legges ut til offentlig ettersyn. Frist for merknader er 01.04.19.

Hovedutvalget for PMK har i møte 25.01.19, sak 04/19 vedtatt at forslag til detaljreguleringsplan for HRO Vadsø dagsenter (planID 20032018002) skal legges ut til offentlig ettersyn. Frist for merknader er 01.04.19.

Det er omgangssyke på avdelingen. Alle besøkende bes vaske hender med såpe og vann på vei inn og ut av avdelingen. Har du selv omgangssyke, eller har hatt det i løpet av siste 48 timer ber vi om at du venter med å komme på besøk til du har vært frisk i 48 timer.

Med vennlig hilsen Kommuneoverlegen

I tråd med delegert myndighet gitt fast utvalg for plan, miljø og kommunalteknikk (jfr kommunestyret 16.02 2017 sak 8/17) vedtas følgende;