Aktuelt

Årets feiring av frigjørings- og veterandagen foregikk på Vadsø fjordhotell etter markeringen ved Karl Rasmussens støtte den åttende mai.

I Vadsø driver vi med kommuneBEST-øvelser hver måned. Det vil si at en lege, ambulansen og sykepleiere/helsefagarbeidere øver sammen på akutte hendelser. Vi gjør det for å være gode når noen blir akutt syke eller alvorlig skadet.

Vadsø kommune har i 2017 gjennomført en helhetlig kartlegging og verdsetting av kommunens friluftsområder. Arbeidet er gjort på oppfordring fra Miljødirektoratet, og det endelige resultatet ble lagt frem for kommunestyret 1. mars.

Løypene holdes åpne fra slutten av desember og frem til 5. mai. Motorisert ferdsel med snøskutere i løypenettet er åpent for alle. For ferdsel utenfor løypenettet kreves det særskilt dispensasjon.

Vinterens-/vårens teaterforestillinger i Vadsø er klare for salg. Kanskje kan en teateropplevelse være årets julegaveidé?

Verdensdag for Psykisk Helse er Norges største dag for å fremheve hvor viktig psykisk helse er. Dagen markeres hvert år 10. oktober. Temaet i år er «Noe å glede seg over». Hovedmålet er å inspirere folk til å finne glede i hverdagen med å nyte både de små og store tingene.

I januar kommer de første studietilbudene fra Høgskolen i Oslo og Akershus på Studiesenteret i Vadsø

Fraud betyr bedrageri, og er noe de aller fleste vil unngå på Black Friday. Her er rådene for hvordan du ser opp for både dette og de dårlige tilbudene.