Aktuelt

Rådmannens forslag til årsbudsjett 2019 og økonomiplan 2019-2022 har i seg store omstillingsmessige utfordringer for alle deler av organisasjonen Vadsø kommune. Omstillingsbehovet skyldes i all hovedsak at tilstrømming- og bosettingen av flyktninger faller bort.

Ved endring i forskrift om begrensing av forurensing, ble det forbudt å belaste abonnentene minimumsgebyr for vann og avløp etter 1. januar 2008. Likevel er det ført en praksis hvor abonnenter har betalt et minimumsgebyr i perioden 2008 - 2012.

Vadsø kommune har besluttet å selge sine aksjer i Varanger Næringssenter AS og Hermetikken Kulturnæringshade AS. Mer opplysninger om selskapet finner du her:

Når samfunnet rammes av en stor hendelse eller krise, må hjelpen først ut til de som trenger det aller mest. Jo flere av oss som er i stand til å ta vare på oss selv og de rundt oss, jo bedre rustet er vi som samfunn i en krise. På sikkerhverdag.no finner du konkrete råd om hva du kan gjøre for å forberede deg og dine best mulig.

Ønsker du å bli, eller kjenner du noen du mener er egnet til å være lagrettemedlem, meddommer eller skjønnsmedlem, ta kontakt med Vadsø kommune på e-post til postmottak@vadso.kommune.no

Har du tid, overskudd, hjerterom og ønsker å gjøre en forskjell for noen? Da er kanskje besøkshjem noe for deg!

Ansvaret for gjennomføring av borgerlige vigsler ble overført til kommunene fra 1. januar 2018. I Vadsø kommune er det primært ordfører eller varaordfører som foretar vielsene. Vielsen foregår i bystyresalen på rådhuset, så fremt ikke annet er avtalt.

For periodisk vedlikehold på vannledningsnett i Vadsø by, er kloranlegg satt i drift for en kort periode. Drikkevannet er bruksmessig og hygienisk like trygt.

Vadsø vann og avløp
vakttelefon 976 64 195

Dispensasjonsutvalget i Vadsø kommune har møte 04.07.18 kl. 09.00 i Rådhusgata 5, 2. etg. for behandling av dispensasjonssøknader innkommet etter frist 25.05.18.

Søknader som ønskes behandlet på møtet må være innkommet senest 28.06.18.

Årets feiring av frigjørings- og veterandagen foregikk på Vadsø fjordhotell etter markeringen ved Karl Rasmussens støtte den åttende mai.