En varmende gave til Nordnorsk mesterskap på ski i Vadsø

Skientusiaster og sportselskere vil i helgen 22. til 24. mars kunne få med seg det nordnorske mesterskapet på ski i Vadsø. I den forbindelse vil det selvfølgelig bli både mange deltakere og tilskuere i løypene og rundt stadionanlegget.

Vintersport kan være en kald opplevelse, men med god hjelp av Tor Randa har ordfører Hans-Jacob Bønå og Vadsø kommune kommet frem til en gave som kan varme forfrosne tilskuere. Med en Petter Smart-variant av en bålpanne som er egenutviklet av den tidligere IT-konsulenten i kommunen så kan man både steke pølser og koke seg kaffe i paviljongen på stadion.

Klikk for stort bildeAndreas Rystrøm, Tor Randa og ordfører Hans-Jacob Bønå med bålpannen som skal varme publikum under NNM på ski.

Ordfører Hans-Jacob Bønå og Tor Randa overrakte gaven til Andreas Rystrøm som er leder for Vadsø skiklubb.  Oppfinneren Tor Randa har også gravert inn logoen til skiklubben på bålpanna slik at det ikke skal være tvil om hvor den hører hjemme.

Klikk for stort bildeLogoen til Vadsø skiklubb er gravert inn i bålpanna av Tor Randa

Vi håper gaven varmer mange under mesterskapet og at den får fremtidig bruk etterpå i det flotte friluftsområdet i Vadsø, sier ordfører Hans-Jacob Bønå, som ser frem til et spennende mesterskap i vertskommunen.