Hjelp oss å holde Vadsø rent!

Ønsker du å hjelpe til med å holde Vadsø rent? Vil du plukke plast, flyveavfall og søppel i strandsone eller i friområder?

Flere bedrifter og organisasjoner bidrar i disse dager med å rydde opp i Vadsø kommune. Bli gjerne med på disse aksjonene – eller start en liten dugnad i ditt nærområde selv! Vadsø kommune er behjelpelig med å hente avfallet dere samler inn og vil sørge for at dette blir deponert på beste måte.

Ønsker du å bidra til å holde Vadsø rent for søppel? Ring Ole Andre Hammer på telefon 976 17 503 eller send oss en e-post til postmottak@vadso.kommune.no

Gi helst beskjed om oppryddingsplanene deres før dere starter slik at vi kan avtale å hente avfallet så raskt som mulig etter at det er samlet inn.

Har du noen ideer eller tanker om hvordan vi kan gjøre Vadsø kommune til en enda renere kommune så vil vi gjerne høre fra deg!