Invitasjon til åpent møte og kurs - Hvordan skape et mer demensvennlig samfunn i Vadsø kommune?

Vadsø kommune har en samarbeidsavtale med Vadsø demensforening og Nasjonalforeningen for folkehelsen om hvordan skape et mer demensvennlig samfunn i vår kommune.

For å kunne å skape et slik lokalsamfunn i vår kommune så trenger vi hjelp fra alle som jobber i næringslivet, alle som jobber i kommunen og alle andre innbyggere i kommunen.

Illustrasjonsbilde Demens - Klikk for stort bilde

Vi trenger deg som er ung, deg som er godt voksen og deg som er pensjonist. Ved at du får litt mer kunnskap om demens og hvordan snakke med personer med demens så kan du utgjøre en stor forskjell.

Torsdag 9. februar inviterer vi deg til et åpent møte og kurs om «Hvordan skape et mer demensvennlig samfunn i Vadsø kommune?»

Tid: Torsdag 9. februar kl. 18.00 – ca. 19.30
Sted: Kultursalen

Har du forresten sett NRK serien «Demenskoret»? Hvis ikke så anbefaler vi deg å se den.

Foreløpig program:

Mingling i foajeen fra kl. 17.00. Kom å ta ettermiddagskaffen her.

• Om demens og betydningen av frivillig arbeid v/inviterte gjester.
  • Hvilke kommunale tilbud har vi i Vadsø kommune for personer med demens? Hvordan jobber vi? v/Vadsø kommune.
  • Hvordan skape et mer demensvennlig samfunn i Vadsø kommune? /ved Vadsø demensforening og Vadsø kommune.
  • Underholdning.
  • Hva er viktig for ditt parti når det gjelder eldreomsorgen i kommunen vår – og hvordan skal partiet ditt jobbe for å få det til? v/ politikere i kommunen.
  • Avslutning