Jubilanter i Vadsø kommune

Hver år feirer vi våre jubilanter med en egen tilstelning hvor de som har jobbet lenge i kommunen blir hedret med en liten oppmerksomhet. Årets feiring foregikk i det nye lokalet til Vadsø Frivillig Sentral 6. desember.

Ordfører Hans-Jacob Bønå delte ut blomster og en liten oppmerksomhet til de fremmøtte og takket dem for innsatsen. Etter dette ble det lunsj og kaffe med kaker til jubilantene.

Jubilanter i Vadsø kommune - Klikk for stort bilde Jubilanter i Vadsø kommune 2018, fra venstre: Rita Helen Iversen, Ann Karin Dørmænen, Trygg-Arne Karlsen, May Lise Michelsen Johansen, Wenche Takle, Mally Alvilde Hågensen, Ruth Holm, Lise Svenning, Inger Karin Hildre Stock, Ann-Karin Sagatun.

Følgende personer har jubileum i år:

Fratrådt stilling etter mer enn 30 års tjeneste:
Ann Karin Sagatun, Ellen Brevig, Inger Karin Hildre Stock, Ruth Holm, Mally Alvilde Hågensen og Mette Joki Oldernes.

40 års tjeneste:
Merethe Iversen og Wenche Elisabeth Takle.

25 års tjeneste:
Annbjørg Ballo, Rita Helen Iversen, Trygg Arne Karlsen, Ann Karin Dørmænen, Vigdis Stock, Lise Svenning, May-Lise Michelsen Johansen, Grete Foslund Dahl og Bo Gøran Nilsson.