Vadsømagasinet nr 1

Det er stadig et behov for å få ut informasjon til innbyggere og andre om hva som skjer i vår kommune. Det tar vi nå konsekvensen av. Derfor prøver vi oss med utgivelsen av Vadsø Magasinet. Her presenteres noe av det som skjer i vår flotte kommune.

Klikk for stort bilde Magasinet er i utgangspunktet planlagt utgitt to ganger per år. Gjennom magasinet ønsker vi å sette fokus på noe av det som skaper et godt omdømme for Vadsø, og vi trekker fram om noe av det positive som skjer i handels- og kulturkommunen. Jeg mener og tror vi trenger et magasin som kan være med å skape den positive forskjellen og dermed framstå som et «oppslagsverk» for de som måtte vurdere å flytte til Vadsø. For vi må klare å vise at Vadsø er en fin by og kommune å flytte til og bo i.

I Vadsø er det per i dag ca. 30 kompetansearbeidsplasser som er lyst ut som ledige. Mitt håp er at potensielle jobbsøkere gjennom magasinet kan bli litt bedre kjent med kommunen, og jeg håper magasinet også kan bidra til at flere fristes til å velge Vadsø som framtidig arbeidssted.

Jeg håper og tror at du som leser vil finne interessante reportasjer/artikler i den første utgaven av Vadsø Magasinet. Noe av det som presenteres er nok kjent fra før - og noe er trolig helt nytt for deg. Meningen er at kommunen også vil bruke magasinet til annonsering av bl.a. ledige stillinger, og kunngjøringer om aktiviteter.

Kos deg med masse god lesning til en god kopp kaffe.

God lesning!

Hans-Jacob Bønå