Vaksineringsstatus uke 6

Vadsø kommune har denne uken satt 96 doser med vaksine. I neste uke vil det komme 78 doser med vaksine og i uke 8 er det forventet at det kommer 66 doser med vaksine. Denne uken startet vaksineringen av de som er født i 1937.

Dosene som kommer de neste ukene vil i stor grad gå til å sette dose 2 slik at relativt få nye vil bli vaksinert i denne perioden.

Klikk for stort bildeHelsesykepleier Sissel Lund blander og trekker opp vaksiner så alt er klart når pasientene kommer for å få vaksinen.   Hittil har Vadsø kommune mottatt ca 300 doser med vaksine. Av disse har ca 230 fått dose 1 og ca 70 av disse har fått dose 2. 20 % av vaksinene brukes til å vaksinere helsepersonell.

Vaksineringen foregår på onsdager, noe som medfører at informasjon om vaksineringen på folkehelseinstituttets nettsider ikke vil være oppdatert før dagen etter.