Bli bøssebærer du og!

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober.

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette  rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Les mer om Kirkens Bymisjons arbeid her.

Bli bøssebærer!

Målet er at alle husstander skal få besøk den 21. oktober. Til det trenger vi mange bøssebærere.

Tidspunktet for bøssebæringen er mellom klokken 16.00-18.00 søndag 21.oktober.

  • Er du under 18 år, må du gå i følge med en som er voksen
  • Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at én av dere registrerer seg som bøssebærer

Tv-aksjonen 2018 - Klikk for stort bilde

Servicekontoret er klare til TV-aksjonen på søndag 21. oktober kl 16.00 – bli med du også! Vi trenger flere bøssebærere, både for Vadsø, Vestre Jakobselv, Kiby, Golnes, Ekkerøy, Krampenes og Skallelv. Meld deg på via www.blimed.no eller ta kontakt med oss på Servicekontoret så snart som mulig, tlf 78 94 23 00 

SERVICEKONTORET

Åpningstider: Man-fre: 10-14

Rådhusgata 5
9800 VADSØ

Tlf: 78 94 23 00