«Sommer i Vadsø» - la barna dine oppleve sommerlige Vadsø

VI HAR ENDA LEDIGE PLASSER! Søknadsfristen er utvidet til fredag 3. juli.

Vadsø kommune arrangerer «Sommer i Vadsø» for barn som skal begynne i 4. til 7. klasse til høsten. Aktivitetene vil foregå i uke 28 og 29, f.o.m. mandag t.o.m. fredag fra klokken 09:00 – 15:00. Tilbudet er GRATIS, og man kan melde seg på en av ukene, eller begge

Vi kommer til å benytte Fossen skole og området rundt som base begge ukene, men aktivitetene vil foregå rundt omkring i Vadsø og nærområdene. Vadsø kommune dekker også bespisning for alle dagene. Det barna trenger å ha med selv er kun godt humør og klær etter vær og aktivitet.

Her er en liten skisse over hva som vil foregå de to ukene:

Uke 28: Naturen i og rundt Vadsø; vi håper på godvær og planlegger å være mye ute på tur og å oppleve mangfoldigheten i naturen vår. Aktivitetene vil foregå både til fjells og ved vann. Det vil også være noen innendørsaktiviteter, blant annet kino og basseng, slik at barna også får litt kulturelle innslag mellom turene.

Uke 29: Kultur og aktivitet i Vadsø; denne uken skal vi fokusere på hva Vadsø har å by på av kulturelle innslag både i regi av kommunen og via andre aktører. Det vil bli basseng, kino, aktiviteter på Ungdommens hus, museumsbesøk, gårdsbesøk med mer.

En mer detaljert timeplan vil bli tilsendt de som melder seg på opplegget – men det vi i alle fall kan love barna er masse fin aktivitet med trygge voksne, og mange gode opplevelser! Aktivitetene vil bli tilpasset aldersgruppen av påmeldte, slik at alle både skal kunne føle mestring og få utfordret seg selv litt. Her skal alle kunne ha det gøy, uansett om du er 8 år eller 12 år!

Av smittevernhensyn må det søkes plass til barna ved bruk av påmeldingsskjema. Skjema kan leveres elektronisk, eller du kan sende det pr. e-post eller levere det i skranken på servicekontoret i Rådhusgata 5 mellom klokken 10 – 14:00 (hverdager). Ved påmelding må man oppgi hvilke av ukene man ønsker plass, og det er bindende påmelding.

Påmeldingsfrist er satt til fredag 3. juli.

Har du flere spørsmål, ta gjerne kontakt med:

For uke 28: Grethe Pleym, tlf. 789 42357 / 924 90 740 grethe.pleym@vadso.kommune.no
For uke 29: Kurt Schjølberg, tlf. 789 42351 / 454 04 980 kurt.schjolberg@vadso.kommune.no