Vaksinering på Fossen skole

Vadsø kommune har satt i gang med vaksinering i lokalene på Fossen skole. Her vil vi kunne vaksinere flere og raskere enn tidligere. Det er også langt bedre parkeringsmuligheter for de som møter opp for å få sin vaksine.

Så langt har flest vaksinedoser blitt satt på onsdag 7. april. Da fikk 174 personer sin dose på Fossen skole. Totalt er det nå (per 09.04.20) satt 1099 doser med koronavaksine i Vadsø. 863 av disse er første dose, mens 236 nå er fullvaksinerte.

Vaksinering på Fossen skole - Klikk for stort bildeMed romslige lokaler er det mulig å vaksinere mange personer per dag. Varaordfører Willy Pedersen tok turen innom lokalene på Fossen skole før vaksineringen og står her sammen med ambulansefagarbeider Hanna Ærø og seksjonssjef Marit Nordstrand.   

De som er aktuelle for vaksine vil bli kontaktet for å få oppmøtetidspunkt. Når du møter opp til vaksinering ber vi om at parkering av biler gjøres på parkeringsplassen ved Vadsø skistadion. Det er avsatt plasser der for de som skal vaksineres.

Alle som møter opp til vaksinering må bruke munnbind!

Etter vaksinering  vil man måtte vente i 20 minutter. Dette gjøres for å sikre nødvendig hjelp dersom man får en alvorlig allergisk reaksjon.

Meld deg inn i vaksinekøen

Vi oppfordrer flest mulig til å ta vaksinen. Vaksinen er gratis og frivillig.  Det er kommunen som gjennomfører vaksineringen.  Du skal ikke kontakte fastlegen din for å få koronavaksine.

Her kan du melde deg inn i vaksinasjonskøen:

https://skjema.vadso.kommune.no/skjema/VKO095/Forhndsregistrering_for_vaksinering_mot

Mer informasjon om koronavaksinen finner du her:

https://www.fhi.no/sv/vaksine/koronavaksinasjonsprogrammet/koronavaksine/